10 gjëra që duhet t’i dini para se të martoheni

Çiftet më të suksesshme kanë ndërtuar lidhjet e tyre mbi këto parime, transmeton arbresh.info.

  1. Respekti është më i rëndësishëm se dashuria.
  2. Dashuria është një dukuri që shihet në sytë dhe në gjestet e partnerit.
  3. flisni për çdo problem apo shqetësim.
  4. Asnjëri nga ju nuk do të mbeteni i njëjti njeri, adaptohuni me ndryshimet.
  5. Punoni në skuadër.
  6. Trajtojeni partnerin si mik të ngushtë.
  7. Mos e merrni partnerin si të mirëqenë.
  8. Mos e krahasoni lidhjen tuaj me të tjerat.
  9. Bëni durim për çdo gjë.
  10. Ushqeni epshet dhe pasionet e fshehta