10 gjëra që nuk dini për meshkujt

Studimet shkencore tregojnë se:

-Të jesh shumë i pasur dhe shumë tërheqës mund të jenë vërtetë e dëmshme për një mashkull. Si rrjedhojë, martesa mund të jetë një kompromis aspak i mirë për djemtë simpatikë.

– Mund të parashikosh numrin e femrave me të cilat ka fjetur një mashkull vetëm nga sensi i tij i humorit.

– E vërtetë, shumica e reklamave televizive i bëjnë meshkujt të duken si të limituar nga funksionet mendore.

– Kompanitë paguajnë më shumë gratë nëse një drejtor mashkull ka një vajzë.

-Djemtë e varfër dhe të uritur preferojnë vajzat me peshë të rëndë. Djemtë e pasur dhe të ngopur parapëlqejnë vajzat e holla.

– Meshkujt nuk janë të aftë të memorizojnë lajmet nëse prezantueset televizive janë të bukura.

– Sa është probabiliteti që fëmija biologjik i një mashkulli të mos jetë vërtetë i tij?

– Të godasin me grushte çdo gjë të mundshme i bën ata të ndihen mirë.

– Nëse puna nuk ndikon në aftësinë e tij për të tërhequr femrat, do të ketë mungesë të madhe ambicieje.

– Edhe burrat kanë orgazma të rreme.