10 laptopët më të shtrenjtë në botë

 

Ne po jetojmë në epokën e ndryshimeve të mëdha teknologjike, ku kompjuterët zhvillohen shpejt.

Por, disa nga laptopët janë më ekskluzivë dhe vijnë me çmime shumëfish më të larta se laptopët e zakonshëm.

Më sipër, 10 laptopët më shtrenjtë në treg.