10 mënyra të çuditshme për të lënë duhanin

Lënia e duhanit paraqet hapin më të rëndësishëm, të cilin mund ta ndërmarrin duhanpirësit për të përmirësuar kualitetin dhe gjatësinë e jetës.

Edhe pse lënia e duhanit është një sfidë jo edhe aq e lehtë psikologjike, ju rekomandojmë 10 mënyra interesante se si të veproni, pasi të keni vendosur ta ndërmerrni këtë hap.

Bëhuni të çmendur me shënimet (Ngjitini ato kudo nëpër shtëpi me arsyet për të cilat e keni braktisur duhanin)

Gjeni një partner

Vëni bast me dikë

Hipnozë

Ruani paratë e duhanit

Bëni ndërrimin e duhanit me një hobi të ri

Kuptoni shkaktarët

Shpërbleni veten

Provoni akupunkturën

Varroseni pakon