10 modelet e mrekullueshme që po tentojnë të ndryshojnë modën (Foto)

Sot Express ju fton që të shikoni disa modele të pazakonshme por shumë të bukura dhe seksi.

Historitë e tyre të suksesit dëshmojnë pa dyshim se t’u përshtatesh stereotipeve nuk është shumë e rëndësishme.

Çfarë ka rëndësi është ta trajtosh veten mirë. Shikoni ato:

Chloe Marshall

Stefania Ferrario

Felicity Hayward

Jada Sezer

Kortnie Coles

Liris Crosse

Shareefa J

Katya Zharkova

Marquita Pring

Anastasia Vinogradova