10 paund të shikoni femra supër seks

Vajzat e faqes 3 të  gazetes britanike “The Sun” kanë krijuar kalendarin e tyre për vitin 2017.

Ai është tejet erotik dhe kushton 10 paund. Radha për kalendarin nuk ka të sosur. Për kalendarin apo për vajzat në kalendar?!

k6

k4

s2

k3