10 personazhet më të kërkuar në Google

FILE- In this April 17, 2007 file photo, exhibitors of the Google company work on laptop computers in front of an illuminated sign of the Google logo at the industrial fair Hannover Messe in Hanover, Germany. Google is starting to accept requests from Europeans who want to erase unflattering information from the results produced by the world's dominant search engine. The demands can be submitted on a Web page that Google opened late Thursday, May 29, 2014, in response to a landmark ruling issued two weeks ago by Europe's highest court. (AP Photo/Jens Meyer, File)

Google ka publikuar listën e personazheve të njohur më të kërkuar në internet gjatë këtij viti.

Për shkak të zgjedhjeve në Amerikë, dy nga emrat më të kërkuar janë ata të fituesit dhe humbësit të këtyre zgjedhjeve.

Lista e plotë është si më poshtë:
1-Donald Trump
2-Hilary Clinton
3-Michael Phelps
4-Bernie Sanders
5-Steven Avery
6-Ryan Lochte
7-Simone Biles
8-Cam Newton
9-Usain Bolt
10-Kevin Durante