10 vendet e botës me energji spirituale dhe dukuri transcendentale ! Berati është një nga 10 vendet e botës me energji spirituale. Është krrenaria e arqitekturës shqiptare. Qyteti i vjetër i Beratit është nën përkujdesin e UNESCO-s. Ndryshe Berati paraqet ndërlidhjen e mrrekulueshme të kulturës, traditës dhe dokeve të civilizimit lindor dhe perendimor. Qyteti thjesht është visari i historisë shqiptare dhe dëshmi e harmonisë fetare dhe kulturore. Në Berat, njerëzit kanë një energji shpirtrore shëruese shumë të fortë. Sot, pas murnajave të qytetit të lashtë ende jetojnë njerëz (të moshuar), të cilët nuk i besojnë sëmundjeve, madje edhe në moshë shumë të shtyer janë tepër vital. Kjo e bën këtë vend unikal dhe autentik. 9 Vendet tjera në Botë me specifikë të njejtë të energjisë spirituale, (shpirtërore), janë Rila me liqejtë përrreth në Bullgari; Machu Picchu në Peru; Socotra në Oqeanin Indian afër Bririt të Afrikës; Rrafshnalta Uluru në Australi; Rrafshnalta e Belintashit në Bullgari afër Plovdivit; Stonehenge në Angli; Piramidat në Bosnje; Mali Kailash në Tibet dhe Ishulli i Pashkëve apo Rapa Nui në Kil.

10 vendet e botës me energji spirituale dhe dukuri transcendentale !
Berati është një nga 10 vendet e botës me energji spirituale. Është krrenaria e arqitekturës shqiptare. Qyteti i vjetër i Beratit është nën përkujdesin e UNESCO-s. Ndryshe Berati paraqet ndërlidhjen e mrrekulueshme të kulturës, traditës dhe dokeve të civilizimit lindor dhe perendimor. Qyteti thjesht është visari i historisë shqiptare dhe dëshmi e harmonisë fetare dhe kulturore.
Në Berat, njerëzit kanë një energji shpirtrore shëruese shumë të fortë. Sot, pas murnajave të qytetit të lashtë ende jetojnë njerëz (të moshuar), të cilët nuk i besojnë sëmundjeve, madje edhe në moshë shumë të shtyer janë tepër vital. Kjo e bën këtë vend unikal dhe autentik.
9 Vendet tjera në Botë me specifikë të njejtë të energjisë spirituale, (shpirtërore), janë Rila me liqejtë përrreth në Bullgari; Machu Picchu në Peru; Socotra në Oqeanin Indian afër Bririt të Afrikës; Rrafshnalta Uluru në Australi; Rrafshnalta e Belintashit në Bullgari afër Plovdivit; Stonehenge në Angli; Piramidat në Bosnje; Mali Kailash në Tibet dhe Ishulli i Pashkëve apo Rapa Nui në Kil.