Promovohet libri per Kalane e Shkupit

Sot do te promovohet studimi kapital per Kalane e Shkupit i profesorit Dragi Mitrevski, si rezultat i germimeve arkeologjike (2007-2012) ne kuader te proektit kapital te Qeverise se Republikes se Maqedonise, Ministrise se Kultures dhe Drejtoria per mbrojtjen e trashegimise kulturore. Promovimi i librit do te behet sot ne ora 12 ne fakultetin filozofik ne Shkup./antpress10614289_10202763580950105_7022963736553381329_n