11 ndryshimet kryesore mes grave dhe burrave

Janë disa ndryshime thelbësore midis burrave dhe grave që, edhe pse I dimë, në të përditshmen, I shpërfillim. Me siguri nuk jeni ulur ndonjëehrë të mendoni e t’i bëni të gjitha bashkë…Ja ku i keni.

 1. Edhe pse tendencat po i afrojnë, vishen krejt ndryshe
 2. Gratë nuk janë aq të guximshme
 3. Gratë lëpijnë kushedi sa gram buzëkuq gjatë jetës së tyre

 4. Grave u pëlqen shumë të gatuajnë për burrat e tyre, e anasjellta ndodh rrallë.
 5. Shpesh, gratë, bëjnë pyetje nga më të çuditshmet

 1. Grave ju duhet fat i madh për të ‘kaluar’ shkallët
 2. Dy burra i japin duart ndryshe nga një grua me një burrë
 3. Kur gratë pijnë alkool situata është shumë më ndryshe nga ajo e burrave.
 4. Gratë janë në gjendje të shquajnë shumë nuanca ngjyrash, burrat jo!
 5. Gratë kanë nuhatje shumë më të mirë se burrat
 6. Trupi grave ndryshon më shpesh se ai i burrave./e.e