116 të plagosur nga sulmi në Manchester, 23 prej tyre ndodhën në gjendje kritike

Shërbimi spitalor i Manchesterit sapo ka lëshuar një informacion në të cilin jepen shifra të përditësuara të viktimave të cilat tregojnë se janë dyfishi i numrit të njerëzve të raportuar për herë të parë si të plagosur dhe janë trajtuar, shumë prej të cilëve janë akoma në spital, raporton The Guardian, transmeton Indeksonline.

Të 116 personat janë trajtuar në spital si rezultat i lëndimeve nga fragmente të bombës, prej tyre, 75 janë pranuar në tetë spitale të ndryshme nëpër Mançester ku 23 prej tyre janë në kujdesin intenziv