13 foto që duket sikur janë marrë nga një planet tjetër

1-6-640x484 2-6-640x960 8-3-640x430

 

Ndonjëherë gjendemi përballë një fotoje të realizuar në një vend të panjohur diku në botë dhe na duket gati e pabesueshme se ky vend ekziston vërtetë.

Ja një album vendesh, të cilat nëse nuk i njeh mirë, të duket sikur janë marrë nga një planet tjetër. Natyra asnjëherë nuk e humb aftësinë të na surprizojë dhe mrekullojë.