17 vende të reja pune në komunën e Tetovēs

Komuna e Tetovës, sot ka hapur konkurs për 17 vende pune të reja, gjegjësisht në administratë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Për të gjithë të interesuarit dhe që kanë nevojë për punë, në linkun në vijim mund të ndjekin se në cilët sektorë kërkohet punë, njofton Tetovasot.

http://prijava.aa.mk/#/announcementDetails/41