(+18) 30 gjëra shumë eksituese që mund të bëni në shtrat

Zgjedhni preferencën tuaj…

Pra, e gjeni veten në prezencë të një mashkulli të zhveshur. Tani çfarë? Këto 30 sugjerime duhet të jenë shumë eksituese dhe të ju sjellin argëtim të dy palëve.

Shkoni para dhe pas tij – qëndroni para tij dhe luani me penisin e tij. Qëndroni pas tij duke i pëshpëritur gjëra të pista në vesh apo putheni prapa qafës.
Zhvishuni edhe ju poashtu – duket sikur po i bashkangjiteni ahengut edhe ju.
Kërkoni që të ju ngre në ajër – kërkoni nga ai që të ju mbështet për muri me këmbët sipër supeve të tij, kështu edhe do të çlodheni nga një ditë e ngarkuar por edhe do ndjeni eksitim të paparë seksual.
Mbyllni sytë njëri-tjetrit – mund të duket shumë intriguese mbyllja e syve dhe të mos dini se çfarë po ndodhë me ju, ku është prekja e radhës dhe kur fillon penetrimi, thjeshtë përmes ndjesisë mund ta kuptoni.
Ngjituni sipër tij – kjo pamje është shumë tërheqëse dhe ju bën të mbizotëroni gjatë aktit.
Bëni një dush së bashku – të jeni të zhveshur, e të lagur tërësisht dhe nën shkumën e shamposë, krijon një atmosferë shumë të këndshme seksuale.
Gjeni pikën e tij P – kjo nënkupton prostata e mashkullit – mdhësia e arrës nën fshikëzën e tij paraqet një zonë tepër erogjene. Masazhoni edhe testikujt dhe anusin dhe kënaquni duke eksperimentuar me gjëra të reja.
Lëreni pozicioni 69, provoni 77 – është pozicion i ngjashëm që ofron intimitet edhe më të thellë duke u puthitur trupat ngjashëm me numrinsi dhe duke penetruar thellë brenda jush.
Mendoni jashtë shtratit – e dini pse dhoma e hotelit është aq e mirë? Sepse jeni duke ndryshuar rutinën tuaj të mërzitshme. Provoni gjëra të reja dhe mos u fokusohuni vetëm në shtratin e gjumit, eksploroni në vaskën e banjos, në makinë, në garazhë apo kudo tjetër, vetëm jo seks në publik, mos rrezikoni aq shumë!
Bëjeni partnerin që të kërcejë për ju – bëjeni atë që të ju ofrojë përshtypjen më të mirë të mundshme dhe të ju hipnotizojë tërësisht.
Bëni gjërat që të shijojnë – e dini se një penis nuk mund të shijojë edhe aq këndshëm, apo jo? Lyeni pak me çokollatë dhe shijoni aktin ën maksimum.
Masturboni para syve të tij – ai i ka 20 sekonda kohë që të ju shoh derisa të kyçet në lojë.
Bëjeni atë që të ju lut për më tepër – ngacmojeni seksualisht duke e puthur apo ledhatuar në zona erogjene dhe vazhdoni ndonjë punë në kuzhinë, ashtu i eksituar do të ju lutet të bëni diçka më shumë.
Kërkoni nga ai gjëra pa zë – bëjani me dije atij se çfarë dëshironi pa thënë asnjë fjalë, duke e lënë të ju kuptojë përmes gjesteve apo mimikave tuaja.
Kërkoni nga ai të bëjë ca joga – dhe shikoni shfaqjen duke bërë pozita apo u tërhequr.
Flisni fjalë të pista njëri-tjetrit – ju jeni të zhveshur, andaj edhe është një mënyrë e mirë për të vazhduar tutje me eksitimin e njëri-tjetrit.
Mund të shikoni TV së bashku – normalisht, kuptohet të zhveshur tërësisht.
Bëni gjëra pa prekur me dorë – ju mund të prekni trupat pa ndihmën e duarve por me buzë, gjuhë dhe frymëmarrje.
Gatuani së bashku një darkë – një aktivitet që është edhe shumë i shijshëm. Provojeni për kënaqësinë e përbashkët.
Ofroni njëri-tjetrit masazh ashtu të zhveshur – çfarëdolloj masazhi me vaj mund të bëj truqe të mahnitshme në intimitetin tuaj.
Mund të mbushni vaskën me ujë – një banjo e nxehtë me plot shkumë mund të jetë shumë atraktive dhe eksituese.
Lidheni atë – madje edhe një shall i zakonshëm mund ta luajë mirë teknikën. Lidheni mirë dhe uluni sipër tij dhe penetroni thellë në të.
Tregoni atij se çfarë realisht mendoni – pëlqeni aq shumë krahërorin e tij kur është i zhveshur? Shkëlqyeshëm! Lejoni që ai të di se çfarë mendoni për të dhe cilat pjesë të trupit ju eksitojnë më shumë.
Luani përreth me ndryshim të temperaturës – një mënyrë e lehtë për të filluar me kube akulli të ftohtë. Le të shtrihet në shpinë dhe ngadalë rrëshqitni nëpër trup nga qafa e te poshtë kubin prej akulli.
Lëreni që partneri të shprehet plotësisht se çfarë dëshiron nga ju – lejoni që fantazitë e tij të bëhen realitet, psh. pyetni se si dëshiron që ju t’ia ofroni gojoren, apo detaje tjera.
Përdorni së bashku një vibrator – lëreni që ai ta përdor në klitorisin tuaj ose thjeshtë luani ju me veten e ai të ju shikojë nga anash.
Shkoni deri në ciklin apo raundin e dytë – nëse jeni të etur për akoma seks, kërkoni një cikël tjetër befasues.
Lëreni që ai të jetë sipër jush – kjo kërkon penetrim më të thellë por edhe kënaqësi më të madhe. Është mirë të ndryshoni pozicionet dhe të provoni gjëra të reja.
Luani në mënyrë të vrazhdë – flisni rreth limiteve tuaja, bëni impresion duke luajtur paksa pisët dhe vrazhdë.
Bëjeni seksin aty për aty – nuk ka ndjenjë më eksituese se seksi i mënjëhershëm./femra.net/