18 gjërat që vetëm femrat mund t’i kuptojnë

Meshkujve, jeta e femrave iu duket shumë e pakuptimtë, dhe të gjitha gëzimet dhe vështirësitë ndërlidhen me ndonjë detaj të vogël që nuk iu shkon për shtati.

Ja gjërat me të cilat femrat mirren çdo ditë:

1. Kur duket se keni gjetur xhinset ideale, por e kuptoni se sërish kanë një mangësi.

2. Pse xhinset nuk bëhen nga material më i trashë në ato vende delikate që mund lehtë të shqyhen?

3. Nëse shkoni në shtrat me flokë të lagur, ju do të shihni në pasqyrë veten në mëngjes diçka e ngjashme si kjo foto:

4. Një ditë ecje me këpucë të reja, do të thotë që gjatë tërë javës duhet të ecni me flip-flope nga lëndimet e marra.

5. Syzet gjithnjë ju ngatërrohen në flokët tuaj. Gjithmonë!

6. Një tjetër sfidë që flokët tuaj ballafaqohen në veturë:

7. Të shkoni në shtrat me grim në fytyrë, nuk është një ide edhe aq e mirë, sepse mund ta pësoni kështu:

8. Një shenjë që tregon se diçka definitivisht është e gabuar:

9. Jemi ballafaquar me situatën kur vendosni një shkëlqyes buzësh dhe kuptoni se jashtë është një frymë e hatashme, ku flokët ju ngatërrohen në balsamin ngjitës të buzëve.

10. Ja çfarë ndodhë pasi të hiqni lastikun në fund të ditës, nga flokët e bëra bishtalec.

11. Fillimi i një fundi.

12. Momenti kur jeta juaj përfundon.

13. Edhepse ju dëmtohet paleta e hijëzimit të syve brenda çantës suaj, së paku do të keni një ngjyrosje të hatashme.

14. Femrat lënë gjurmë gjithandej.

15. Këtu nënkuptohet se lënë gjurmë me të vërtetë në çdo pajisje të tyre.

16. Ndoshta përfundon vetëm në një univerz paralel. Shampoja dhe kondicioneri pas një jave përdorimi:

17. Është vështirë për një femër të qëndrojë e bukur gjatë tërë ditës.

18. Por, ato dinë si ta shpërblejnë veten për punë e lodhshme./femra.net/