18 njerëz të vdekur nga stuhitë në SHBA

Moti i ligë ka lënë të vdekur të paktën 18-të persona në jug të Shteteve të Bashkuara dhe të lënduar shumë të tjerë.

Gjendje emergjente është deklaruar në disa prej vendeve të jugut dhe në Gjeorgji, ku 14 persona kanë vdekur.

Ndërsa katër njerëz kanë vdekur nga tornadot në Mississippi të shtunën, raporton BBC.