19 të vdekur në aksidentin e rëndë në Ekuador

Autoritetet në Ekuador thanë të shtunën se 19 njerëz ishin vrarë dhe më shumë se 12 ishin plagosur kur autobus i distancave të gjata u përplas me një autobus të zbrazur shkolle në një autostradë pranë bregut të Paqësorit.
Gjatë kohës së aksidentit po binte shi i rëndë. asfalti i rrëshkitshëm dhe ndriçimi i dobët kanë kontribuar në tragjedi.
Mes të vdekurve kishte dhe fëmijë dhe grupoet e shpëtimit thonin se 17 po trajtoheshin në spital nga plagët.