20 milion euro do te hyjne ne Maqedoni per shkak te ndeshje Manchester-Real

Sipas parashikimeve turistet qe do te vijne en Maqedoni do te harxhojne 15-20 milion euro ne hotele,restorante,vizite monumenteve historike,transport, shopping…percjell federata e fudbollit e Maqedonise.

Per shkak te kesaj ndeshjes se fudbollit ne mes te Manchester dhe Real ekonomia e Maqedonise do te rritet dukshem dhe ku do te futen 20 milion euro para cash./Antpress