20 të dashurit i dhurojnë 20 iPhone 7, i shet e blen shtëpi

Një vajzë është treguar e shkathët e këmbëngulëse dhe ka arritur të bindë 20 të dashurit e saj t’i blejnë nga një iPhone 7, të cilët më pas ajo i ka shitur që të blejë një shtëpi.

Vajza nga Kina më pas ja ka shitur celularët një kompanie teknologjike në këmbim të 18 mijë dollarëve, me të cilat ka blerë shtëpinë.

Historia në dukje e pabesueshme është dyshuar për vërtetësinë e saj ndaj gazetarë të BBC kanë kontaktuar me kompaninë për t vërtetuar nëse kjo është e vërtëtë. Kompania ka konfirmuar se një muajin tetor një vajzë u ka shitur 20 iPhone.