20 vetë grabisin dyqani e Apple në Kaliforni

Policia e Kalifornisë tha dje se rreth 20 persona u përfshinë në vjedhjen me thyerje të të dyqani celularësh Apple në Palo Alto, Kalifornia, duke e bërë këtë herën e gjashtë që grabitet brenda gjashtë muajve.
Deshmitarët thonin se një turmë prej 20 vetësh ishte sulur brenda dyqanit pasi një mjet fuoristradë theu vetratën e tij rreth orës 4.30 të mëngjesit.
“Dëshmitarët raportonin të kishin parë rreth 20 njerëz që vrapoin nga skena e krimit. Ata kishin hyrë në dyqan dhe vraponin për rreth 2 minuta rrotull duke marrë celularë dhe laptopë, e më pas dilnin duke u shpërndarë në të gjitha drejtimet”, raportonte policia.
Rreth një orë pas grabitjes policia kishte bërë katër arrestime