28 emigrant të vdekur në kanalin e Siçilisë

Trupat e pajetë të 28 emigrantëve të nisur nga Libia janë rekuperuar nga rojet Bregdetare Italiane në kuadër të 33 operacioneve shpëtimi në kanalin e Siçilisë.

Operacionet u koordinuan nga Qendra Operative e Romës dhe Rojet Bregetare. Ndërkohë gjatë këtij operacioni u arrit të shpëtohen 4655 klandestinë