28 Nentori, mbremja e pavaresise “Lufte dhe Show” ne Tirane.

Festa e pavaresise se Shqiperise gjithmone ka rezervuar surpiza ane e kend trevave Shqipfolese. Por kete 28 nentor te 104-t Shqiperia Event ka menduar ti shtoje edhe pak magji, lufte dhe show. Ne oren 23:30 ne Arena Club ne Tirane starton mbremja me gala e vitit. Mbremjen do ta hapin artistet e mirenjohur : Xhensila Myrtezaj, Arta Memedi, Endri, Dj catdeejane me fame nderkombetare dhe Dj Cosmo. I ftuar special do te jete kater here kampioni i europes ne box ne peshat cruiserweight WBO Nuri Seferi. Mbremja do te mbyllet me dy ndeshje zyrtare te rendesise se vecante ndermjet perfaqesuesve te Shqiperise dhe Malit te zi ne Kick Box. Perballja e pare zhvillohet ndermjet kampionit ne fuqi te ballkanit ne peshat 70kg Shqiptarit Edi Shehaj dhe kampionit ne fuqi te Malit te Zi ne peshat 70kg Marko Cadjenovic. Perballja e dyte do te zhvillohet ndermjet kampiones Shqiptare ne peshat 60 kg Ilda Lelo e kampiones se Malit te Zi ne peshat 60 kg Mina Popovic. Organizimi i kesaj nate gala ka marre pelqimin dhe mbeshtetjen e Bashkise Tirane, duke iu dhene rendesi dhe vemendje maksimale. Shijojeni!