39 vjeçarja e “varur” për të pasur fëmijë, ka sjellë në jetë 12 fëmijë (FOTO)

A picture shows the destroyed stone sarcophagus of Syriac Catholic Saint Elian at the entrance of his monastery in the town of al-Qaryatain in the province of Homs in central Syria on April 4, 2016 after Syrian troops regained control of the town the previous day. The saint who lived in the fifth century AD had his sarcophagus destroyed by jihadists of the Islamic State group when they took control of al-Qaryatain in 2015. The head of the monastery, Syrian Catholic Saint Elian Syriac Catholic Priest Jacques Mourad, confirmed after looking this AFP picture that this was the destroyed of Saint Elian. / AFP PHOTO / JOSEPH EIDJOSEPH EID/AFP/Getty Images

Një nënë ka kaluar nëntë vite të jetës së saj shtatëzanë dhe ka lindur fëmijën e saj të 12-të. Mandy, 39 vjeçe nga Worthing, solli në jetë vajzën e saj të shtatë gjatë verës.

E porsalindura ka 11 vëllezër e motra, e ku çifti tashmë ka pesë djem e gjashtë vajza të moshave të cilëve variojnë nga një deri në 23 vjeç.

Mandy ka pranuar se ajo është bërë e ”varur” për të pasur fëmijë dhe fëmijën e parë e ka bërë kur ka qenë16 vjeç.

“A jam unë e varur për të pasur foshnje? Po, dhe ka një element të kësaj”,- tha ajo mbi shtatzëninë e  jashtëzakonshme.

Por ajo nuk është e vetmja, ku edhe burri i saj do të ketë një familje të madhe. Mandy tha se: “Jo të gjitha shtatzënitë ishin të planifikuar por secili fëmijë ka qenë i mirëpritur”.