4-vjeçari nget makinën në rrugët e Tiranës (Video)

Një fëmijë 4-vjeçar është lejuar nga të afërmit e tij që të hipë në vendin e shoferit të një automjeti tip Audi Q5 dhe të drejtojë makinën nëpër rrugët e lagjes së tij në Laprakë.

Fatmirësisht nuk ka patur të dëmtuar apo ndonjë aksident.