40 xhihadistë ekzekutohen nga një grup ekstremist rival

Një grup xhihadist ekzekutoi 41 luftëtarë të ish-degëzimit të Al-Kaidës dhe të fraksioneve aleate me të gjatë luftimeve mes organizaave rivale në provincën Idleb në Siri.

Sipas Observatorit Sirian të të Drejtave të Njeriut, grupi xhihadist Jund al Aqsa ekzekutoi të hënën me plumba 41 nga kundërshtarët e tij në rajonin e Khan Cheikhoun, por vdekja e tyre vetëm sot.