5 gjëra, kuptimin e të cilave kurr nuk e keni menduar

 

Vrima e vogël në dritaren e një avioni

Dy copa prej qelqi plastike (Perspex) janë përdorur për të bërë panes dritare në aeroplanë. Më vete, paneli i brendshëm xhami potencialisht mund të thyej për shkak të ndryshim të rëndësishëm në presion mes kabinën e avionit dhe jashtë. Vrima e vogël lejon ajrit për të lëvizur në mes të kabinës dhe zonës mes dy panes, duke barazuar presionin ndërmjet tyre.

Ana e pasme e këmishës suaj

Ka tri shpjegime të mundshme për këtë. I pari është më i qartë – që dmth vlenë për të varrur këmishën në dere. I dzti shpjegohet se gjatë epokës së kollares ka vlejtur si ndihmë për mbajtjen e sajë. Dhe shpjegimi i tret më është më qesharak sepse tregun kurrr në një universitet një vajzë ka tërhequr zvarrë të dashurin e saj kur e kapi mat me një vajzë.

 

Vrimat boshe të atleteve tuaja

Ju mund të vëreni dy vrima shtesë në brendësi të atleteve Converse. Ata kanë për qëllim jo vetëm për të bërë snugger, por edhe për të shtuar ventilim  të këpucëve.

Xhepi i vogël në xhinset tuaja

Përgjigja më e zakonshme për ekzistencën te xhept të vogël është se ajo është menduar për të mbajtur kontraceptivë! Sigurisht, xhep i vogël në xhinse tuaj mund të jetë i përshtatshëm për këtë, dhe për mbajtjen e shumë gjëra të tjera, por kjo nuk ishte qëllimi i saj fillestar. Ai së pari u shfaq në xhinse Levi në vitin 1873 dhe kishte për qëllim që të përdoret për orë xhepi.

 

Pullat plus që vin me rrobat e reja

Këto materiale nuk jan materiale shtesë që ju ti përdorni në rast se ju bie pulla ose i humbni ato. Përdorimi i drejt i tzre është menduar që ju të provoni se si lahet materiali juaj i teshave.