5 ushqime pa yndyrë që mund të hani në mëngjes

Pavarësisht se të gjitha kompanitë dhe firmat ushqimore, qofshin ato industriale apo edhe bio, kanë për qëllim të shesin sa më shumë dhe sa më parë produktet e tyre, janë disa prej tyre të cilat këshillohen të konsumohen në një vakt të caktuar, e disa të tjera që këshillohen të konsumohen më rrallë.

Jo çdo ushqim është i këshillueshëm për t’u ngrënë në mëngjes, në veçanti ato që janë me shumë yndyrë apo përbërës indusrialë. Më poshtë po ju paraqesim 5 ushqime pa yndyrna, të cilët mund ti hani në mëngjes dhe që pregatiten për shumë pak kohë.

Vezët

Qulli me tërshërë

Kosi, por bëni kujdes se çfarë lloji zgjidhni

Smoothie

Tostet e të gjitha llojeve