Në një park lojërash në Meksikë, dy vizitore kishin ngecur në mes të një tobogani dhe nuk mund të rrëshqisnin më poshtë.
Por, ato u goditën keq kur u përplas në to një tjetër, që po lëvizte me shpejtësi të lartë.
Nuk bëhet e ditur nëse ato kanë pësuar ndonjë lëndim serioz, apo çfarë gjendje kanë pas këtij rasti.