6 vjeçari ia vjedhë veturën mamasë së tij, shikoni çfarë ndodhë (Video)

Një djalosh 6 vjeçar ka marrë çelësat e veturës së mamasë së tij, dhe ka tentuar të dalë nga garazhi me veturë, por fati i mirë ka dashur që ai të mos dijë të dal në garazhi ku në fund e ka lënë veturën dhe ka ikur.