78 vjeçarja që nuk është sëmurë asnjëherë, ja çka ka ngrënë (VIDEO)

Çudirat nuk kanë fund.

Ndërkohë që persona të ndryshëm në botë, japin ‘receta’ të ndryshme për të qenë të shëndetshëm pa nevojën e mjekut, Kusma Vati, 78-vjeçare, na habit ‘recetën’ e saj.

Ajo shprehet se që në moshën 15 vjeçare ka filluar që të hajë rërë, e tashmë ajo konsumon plot dy kilogramë rërë në ditë.

Stomaku nuk më dhembë, dhëmbët e mi janë të shkëlqyeshme dhe shumë të fuqishme, dhe në spital nuk shkoj asnjëherë”, – thekson Vati.

E pyetur se përse e konsumon rërën, ajo është shprehur sepse ka bërë që të mos sëmuret asnjëherë.