8 futbollistët e famshëm që nuk pinë alkool

Franck Ribery

Gareth Bale
Djibril Cissé Darren Fletcher
Javier Hernandez
Harry Kane Yaya Toure
Cristiano Ronaldo
nuk është se e kanë shumë të lejuar për të konsumuar birrë dhe pije të tjera alkoolike, në përjashtim të rasteve të veçanta.

Cristiano Ronaldo është një mes tyre, i cili edhe pse është shumë i pasur nuk konsumon asnjëherë pije alkoolike për shkak të babait të tij, i cili ka qenë i alkoolizuar. Portugezi gjithsesi nuk është i vetmi pasi ka edhe lojtarë të tjerë, të cilët nuk kanë marrëdhënie të mira me pijen për shkaqe të ndryshme