A do të bëjë BDI qeveri me VMRO DPMNE ose me LSDM?

A do të bëjë BDI qeveri me VMRO DPMNE ose me LSDM?
A do të jetë nën kërcënim fatal partia që doli nga UÇK nëse do të vazhdonte qeverisjen aq jopopullore me VMRO DPMNE-në?
Për këto dhe më shumë, flet anëtari i kryesisë së BDI, Bujar Osamani sonte ne ora 22.30 ne  “Programin 200” ne Alsatm me gazetarin Nazim Rashidi

Programi 200: Me kë do bëjë BDI qeveri?

A do të bëjë BDI qeveri me VMRO DPMNE ose me LSDM?A do të jetë nën kërcënim fatal partia që doli nga UÇK nëse do të vazhdonte qeverisjen aq jopopullore me VMRO DPMNE-në?Për këto dhe më shumë, flet anëtari i kryesisë së BDI, Bujar OsamaniДали ДУИ ќе направи Влада со ВМРО ДПМНЕ или СДСМ?Дали ќе биде под фатална закана партиајта која излезе од ОНА доколку продолжи да биде дел од толку непопуларното владеење со ВМРО ДПМНЕ? За овие и други прашања зборува Бујар Османи, член на претседателството на ДУИ.#Programi200#AlsatM, e mërkurë (среда), 22.30.#NazimRashidi

Posted by Nazim Rashidi – Programi 200 on Wednesday, January 25, 2017