A do të mblidhen 61 deputetë për Qeverinë e Re?

Presidenti e interpreton Kushtetutën sipas tekeve personale. Nuk i ndan mandatit liderit të partisë së dytë që ka fituar më shumë deputetë, por e kushtëzon atë me sigurimin e 61 votave të deputetëve. Në këto tema sonte në emisionin “Rruga Drejt…” në orën 20:40 të ftuar të gazetares Arta Tahiri janë Arben Taravari, sekretar i përgjithshëm i LR PDSH-së, Fadil Zendeli, deputet i koalicionit Rilindje me Besë dhe Besim Hoda, përfaqësues i OVL- UÇK-së.