A e dini se ky këngëtar është bërë baba kur ishte vetëm 17 vjeç?! (Foto)

Historia e jetës së tij është mjaft interesante dhe e dhimbshme ndërsa për herë të parë e ka ndarë në një emision televiziv.

Ai kur ishte në moshën 14 vjeç kishte mbetur pa baba dhe si fëmija më i madh që ishte, barra për familjen i kishte rën atij keshtu ai ishte detyruar të migronte për në Zvicër në moshën 15 vjeçare.

Fjala është për këngëtarin Duli, i cili në emisionin “n’Kosovë Show” ka treguar se ishte martuar në moshën 16 vjec dhe kur ishte vetëm 17 vjeçar ishte bërë baba, shkruan “Magazina.al”

Ai ka treguar se tani është 32 vjeç dhe është bër vjehërr pasi ka martuar djalin e tij.

Ndryshe, këngëtari Duli, aktivitetin më të madh muzikor e ka në Diasporë, pasi muzika që ai bën pëlqehet mjaft shumë nga shqiptarët atje.