A e dini se molla dhe bananet të mbrojnë nga sëmundjet e zemrës?

Përdorimi i mollës ul në mënyrë të dukshme rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe mban konstante vlerat e sheqerit në gjak duke ndihmuar kështu në sëmundjen e diabetit, apo të hemorragjisë cerebrale.

Bananet, një tjetër ushqim shumë i mirë për të luftuar sëmundjet e zemrës, janë shumë të rëndësishme kundra hemoragjisë cerebrale, ulin tensionin e lartë të gjakut, zbusin urthin e stomakut, ndihmojnë kundra diaresë.