A e dini se per qka perdoret pjesa e poshtme e shporetit elektrik

Mesiguri edhe ju jeni ne ate grupin  e njerezve qe pjesen e poshtme te shporetit elektrik keni vendosur letra, plastike. dhe gjera te tjera. Sido qe te jete por ju deri me tani nuk e keni perdorur per ate se qfare duhet te perdoret ky prodhim.

Kjo fioke e shporetit elektrik perdoret per mbajtjen e nxehte te ushqimeve, ne te cilen mund te vendosni ushqimin pasi qe eshte pjekur per te qendruar nxehte me gjate kohe.