A e përcollën alienët aeroplanin e Donald Trump më 19 janar?

ë një video të publikuar në YouTube nën titullin “Alienët përcjellin aeroplanin e Presidentit Amerkan Donald Trump në Uashington”, shihen disa pamje të çuditshme.
Siç edhe do të mund ta shihni videon më poshtë, një objekt kaloi pranë aeroplanit në një shpejtësi të madhe sa që kamera e kishte të vështirë të fokusohej në të.

Fox News ishte me fat që e kapi këtë dhe e shfaqi në TV, transmeton Gazeta Express.

Duket se alienët kanë një interes të veçantë në presidentin e ri amerikan dhe atë çfarë ai ka përgatitur për botën.

Shikojeni videon për më shumë.