A është ky një Samsung Galaxy S8?

Një foto e re, e cila po qarkullon online, mund të jetë duke na treguar modelin e ri të telefonit Samsung, Galaxy S8.

Në imazhin e postuar në një blog kinez, smartphone-i shfaqet me një ekran të përkulur në skaje dhe pa butonin “home” duke lënë të mendohet se prapa tij ose poshtë xhamit mund të ketë një skaner për gjurmët e gishtave.

Për shumë klientë të gjigantit elektronik, Galaxy S8 nuk është thjesht telefoni i radhës i Samsung, por një mundësi për tu dëmshpërblyer për dështimin e Galaxy Note 7.

Fotoja është publikuar në rrjetin Weibo, dhe ndryshe nga imazhet e tjera, nuk është krijim i ndonjë artisti.