A mund t’i shihni pikat duke lëvizur?

Vetëm lëvizni mouse-in poshtë për të parë çfarë do ndodhë.Duket sikur pikat po lëvizin dhe po luajnë me shikimin e të gjithëve.
Piktura me zig-zage është iluzioni optik më i fundit që ka pushtuar internetin. Pavarësisht se është një imazh perfekt i qëndrueshmëm, fotoja “e zgjuar” duket sikur lëviz, – kjo falë formave të bardha dhe rozë brenda katrorit jeshil që duken si shenja plusi e krijojnë një efekt valëvitës.
Iluzioni në lëvizje është krijuar nga eksperti i psikologjizë, Prof. Akivoshi Kitaoka nga Japonia.