A po e dëgjon njeri politikanin britanik?


A po e dëgjon njeri politikanin britanik?

Deputetët Laburistë në Parlament ishin tepër të zënë me telefonat e tyre celularë për t’i kushtuar vëmendje përgjigjes së John McDonnell për deklaratën e sotme të qeverisë.

Teksa kancelari po mbante fjalën e tij për planet e shpenzimeve, anëtarët e partisë së tij ishin më shumë të interesuar te smartphone-t e tyre se sa fjalimi i deputetit.

Më shume se 20 politikanë rreth tij ishin me sy te telefoni, përfshirë dhe kolegët e ulur në radhë të parë.

Ndërkohë që Z.McDonnell i tha Kancelarit Philip Hammond se planet e tij “nuk ofronin shpresë për të ardhmen”, fytyrat e rëna të deputetëve laburistë sugjerojnë se ata nuk kanë shpresë për të ardhmen e partisë së tyre nën udhëheqjen e tij dhe Jeremy Corbyn.

3aafc27a00000578-3965126-image-a-20_14799202653583ab1f6de00000578-3965126-image-a-21_1479920270228

PIC SHOWS: Autumn Statement 2016 Philip Hammond delivers his statement on the economy following Theresa May's PMQ's Labour's Shadow Chancellors responds leaving his Labour colleagues rivetted - to their iphone and ipads. Picture by Pixel8000 07917221968