“A pranon të bëhesh vajza ime përgjithmonë?”

Ky është momenti prekës kur dhëndri i kërkon fëmijës së gruas së tij që të jetë fëmija e tij për jetë, duke i dhënë një unazë në shenjë betimi gjatë dasmës me nënë e saj në Brazil.

Duke u ulur në gjujnjë përpara vajzës, Diogo Bolant, 37 vjeç surprizoi 6-vjeçaren Isadora me këtë pyetje të mrekullueshme.

“Dua të të kërkoj diçka,” tha ai me gjestin prekë përpara altarit në dasmën plot me të ftuar në Sao Paolo.

“A pranon të bëhesh vajza ime përgjithmonë?” pyeti ai Isadorën.

Vajza nuk nguroi t’i thoshte Po njerkut të saj, i cili po martohej me të ëmën Nicole de Souza.

Isadora shpërtheu në lot nga emocionet kur unaza u vu në gishtin e saj dhe perqafoi menjehere “babain” e ri.The tender moment was filmed by the Blessed Space Company wedding organisers, who hosted the ceremony at their venue