A shikoni një çift duke bërë seks? Një lajm i keq për ju

A shikon një çift duke kryer marrëdhënie seksuale në imazhin më poshtë?

Nëse po, nuk keni një mendje të pastër. Imazhi në fakt është i përbërë nga 9 delfinë të ndryshëm që notojnë dhe efekti që ju shihni një skenë seksi është vetëm një iluzion optik.

Autori i imazhit është artisti gjerman Sandro Del Prete , i specializuar në realizimin e veprave që mund të mashtrojnë sytë e shikuesit.

Sipas artistit, vetëm më pak të fiksuarit pas idesë së seksit kanë arritur të shohin delfinët.