A shkon në xhami? Cana befason me përgjigjen

Lorik Cana falet dhe shkon në xhami.
 

Ish-kapiteni i Kombëtares së Shqipërisë ka deklaruar që është besimtar dhe falet herë pas here.

“Jam besimtar dhe falem herë pas here. Të premten është e xhuma dhe do të shkojë në xhami”, deklaroi Cana në një lidhje live në Instagram.