a si dukej Ivanka Trump vite më parë (Foto)

E njohur tashmë si vajza e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Ivanka është një grua e suksesshme në biznes dhe një nënë e përkushtuar për fëmijët.
 

Ivanka Trump njihet si njëra ndër femrat më elegante dhe e njohur për sukseset në fushën e biznesit, shkruan lajmi.net.

Tashmë njihet edhe si krahu i djatht i babait të saj, presidentit Donald Trump.

Shikoni se si dukej ajo kur ishte e vogël, e bukur dhe tërheqëse sikurse tani.