Ademi: Fitorja e parë u arrit, presim fitoren e dytë deri në ora 19

A Sekretari gjeneral i BDI-së, Abdilaqim Ademi përmes një postimi në facebook, fitorja e parë është arritur, fitoren e dytë e presim pas orës 19.
“Fitorja e parë u arrit, zgjedhje të qeta dhe të lira. Për fitoren e dytë, fitoren vendimtare dil dhe voto deri në orën 19:00. Voto nr 3 BDI”, shkruan Abdilaqim Ademi.