Adhuruesit e Aleances nisen drejt Vendlindjes

Adhuruesit e Aleances nisen drejt Vendlindjes.Nje grup shqiptare qe jetojne dhe veprojne ne Austri nga Viena jane nisur per te perkrahur Levizjen per reforma Pdsh