Adoleshentja bën selfie seksi, shihni çfarë bën babai i saj

Një adoleshente ka vendosur të ‘denoncojë’ babanë e saj.

Amerikania Cassie Martin thotë se babai i saj nuk e lë rehat, duke i imituar selfie-t që bën ajo.

Në fakt Chris Martin është një komedian dhe këtë e bën për t’i ngritur humorin të bijës.

2-266 5-249 7-220