Afrim Gashi, i Lëvizjes “Besa” në karrigen e nxehtë për gjuhën shqipe, platformën dhe bashkëpunimin mes shqiptarëve.

Afrim Gashi, i Lëvizjes “Besa” në karrigen e nxehtë për gjuhën shqipe, platformën dhe bashkëpunimin mes shqiptarëve.Per me shume ndiqni sonte “Programin 200” ne Tv Alsatm, ora 22.30 me gazetarin Nazim Rashidi

Programi 200: "Besa" për gjuhën, qeverinë, tryezën shqiptare!

Afrim Gashi, i Lëvizjes “Besa” në karrigen e nxehtë për gjuhën shqipe, platformën dhe bashkëpunimin mes shqiptarëve. Африм Гаши, од Движењето „Беса“ на жешко столче за албанскиот јазик, платформата и соработката меѓу албанците. #Programi200#AlsatM, E martë (Врорник) 22.30 #NazimRashidi

Posted by Nazim Rashidi – Programi 200 on Dienstag, 21. Februar 2017