Afrim Gashi, i Levizjes “Besa” sonte me gazetarin Nazim Rashidi ne tv Alsatm

Afrim Gashi, i Levizjes “Besa”, nje dite pas arritjes se platformes mes partive shqiptare tha se “me pare do vdiste se sa te ishte bashke me Ali Ahmetin dhe BDI-ne”.
A eshte ky dokument i gjalle atehere?
Per ke “vdes” Levizja “Besa”?
A do jete “Besa” pjese e qeverise?
Cfare thote Gashi per akuzat per financat e “Beses”?
#Programi200
#AlsatM E marte, 22.30.
#NazimRashidi