“Ahmed! Jam babai.. zgjohu! Zgjohuuu! Ti je gjithçka per mua”..(Video)

Nuk ka fjalë për të përshkruar këtë ndjesi.

Po ndodhin të gjitha në sytë e botës dhe askush nuk po reagon. Viktimat në Aleppo po gjenden nëpër rrënojat e ndërtesave të shembura. Kjo video të thyen zemrën, kur shikon djalin e tij të vdekur, babai i bën thirrjet e fundit, të dështuara për ta sjellë përsëri në jetë.

Ahmed! Ahmed! Jam babai.. zgjohu!
Zgjohuuu! Ti je gjithçka per mua..

Zgjohu! Ahmed, mos me le mua Ahmed!

Dëshira nuk mjafton dhe brenga e tij nuk do të marë fund kurrë! /Shqipëriaime.al